Gratis flash-spill online

Flash-spill er spill som du kan spille rett i nettleseren, og det finnes nok av nettsider der ute som lar deg spille ulike flash-spill helt gratis.

Et eksempel er Newgrounds, en nettside som tilbyr tusenvis av flash-spill online. Her finner du alt fra puslespill og ferdighetsspill til eventyrspill med dybde samt simulatorer. Flash-spill passer perfekt for deg som spiller en gang i blant, og siden spillene kjøres gjennom nettleseren trenger man ikke en stor, kraftig datamaskin for å sette i gang. Med det sagt, vil enkelte flash-spill la deg lagre prosessen i spillet lokalt i nettleseren, altså begynner spill med mer dybde å dukke opp i flash-spillenes verden.

close-up-hands-multitasking-man-using-tablet-laptop-and-cellhpone

Profesjonelle spill og demoer

Ett av de mest kjente spillene som har blitt skapt for Newsgrounds er Alien Homonid – spillet har også blitt sluppet kommersielt for kjøp til konsoller i husholdningen. Nettsiden inneholder også en rekke web-demoer for andre kjente spill du kan kjøpe, inkludert ‘The Binding of Isaac’, ‘VVVVVV’, ‘Luftrausers’ og ‘Rebuild’ 1 og 2! Dette betyr at du kan spille flere virkelig finslipte spill helt gratis!

Beste gratis titler

Nettsider som Newsgrounds tillater hvem som helst å laste opp sine flash- og html5-spill, dermed vil kvaliteten på spillene variere. Samtidig får du også spilt mange veldig originale og unike spill! Siden spillerne kan gi karakterer til spillene på nettsiden, vil du kunne se hvilke spill som er verdt å prøve og hvilke du bør hoppe over.